Zelf-een-PVC-vloer-leggen.jpg

Zelf een PVC vloer leggen? Waar moet je op letten?


Een PVC vloer is (vaak) een vloer die bestaat uit tegels of stroken van polyvinylchloride (PVC). De laatste jaren is de vloer sterk in populariteit gegroeid. En dat is niet voor niets. PVC kent namelijk diverse voordelen

Lees meer
frame-marmoleum.jpg

Een allergievrije vloer


Uit een recent onderzoek van Allergy UK is gebleken dat er minstens 12 miljoen mensen zijn die “allergisch zijn voor hun eigen huis”. Hiervan zegt 58% dat huisstofmijt de reden is van deze allergie. Een allergievrije vloer kan dan uitkomst bieden. Ga bijvoorbeeld voor Marmoleum: de linoleumvloer van Forbo.

Lees meer
top-voor.jpg

Tips voor de kopen van een PVC vloer


De PVC vloer is bezig aan een opmars! De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een PVC vloer. Heel logisch eigenlijk, als je de voordelen van een PVC vloer kent. Stil en geluiddempend, stevig, eenvoudig in onderhoud en duurzaam zijn enkele van de voordelen van deze kunststof vloer.

Lees meer
Is-een-PVC-vloer-goed-voor-het-milieu.jpg

Is een PVC vloer goed voor het milieu?


Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook op het gebied van vloeren. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame vloer kom je op veelal vloeren tegen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals bamboe, berggras, hout of kokos

Lees meer
design2.jpg

Vinyl vloer schoonmaken? Wij geven je handige tips!


Een vinyl vloer is comfortabel, isolerend, geluiddempend én eenvoudig te onderhouden. Wil je nog langer genieten van jouw vloer? In dit artikel geven wij je een aantal handige tips voor het schoonmaken van een vinyl vloer.

Lees meer
vtwonenbeurs.JPG

Kom naar de vt wonen&design beurs en maak kans op een Love Life badlaken


De start van het woonseizoen komt er weer aan! vtwonen brengt daarom weer alle wooninformatie onder één dak tijdens de vt wonen&design beurs. Hier vind je de mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste en leukste woonevenement van Nederland vindt in 2017 plaats van 3 t/m 8 oktober in RAI Amsterdam.

Lees meer
Op-de-fiets-voor-duurzame-wooninspiratie.jpg

Op de fiets voor duurzame wooninspiratie


Denk jij erover om zelf duurzaam te gaan bouwen? Of ben je gewoon nieuwsgierig en heb je zin om binnen te kijken bij mensen die daar volop mee bezig zijn? De gemeente Rotterdam laat je op 7 oktober duurzame woningen in alle hoeken van de stad zien. Op de fiets.

Lees meer
Licht-vs-donker2.jpg

Licht vs. donker


Nu ik zwanger ben veranderd mijn gemoedsrust nogal eens. Daar had ik daarvoor ook al wel last van: van verander drang. Maar het lijkt nu toch nog een stukje erger te zijn geworden.

Lees meer
blogpavilion.jpg

Hoofdpaviljoen World Design Event honderd procent goed


Ze begonnen met het Noorderparkpaviljoen, gebouwd met honderd procent materialen van Marktplaats. Daaruit volgde een paviljoen op basis van honderd procent plastic afval uit de vuilniszakken van Amsterdam-Noord.

Lees meer
Wolwaeren.jpg

Wolwaeren, warm & waardevol


September. Warme dagen met heel veel zon en donkere dagen met regen wisselen elkaar af. De herfst zit in de lucht. Tijd voor een warme wollen deken. Met een exemplaar van Wolwaeren zit je goed.

Lees meer