0

Toch kleur!

Wie had dat gedacht: ik ben helemaal om: ik houd toch ook van kleur in een interieur! Dat rijmt en het is dus waar. Wel alleen in de kinderkamers hoor, dat wel. Maar toch!


In de woonkamer vind ik kleur eigenlijk maar niks, zelfs een groene plant vind ik al moeilijk. We hebben echt wel eens wat geprobeerd. Vele soorten grijs ook hebben de revu gepasseerd, een knalroze vloerkleed en ook eens een geel kleed, maar dat was het allemaal niet echt.


Maar we zijn bezig geweest met de babykamer en daar heb ik zeker weten voor kleur gekozen. Meteen ook de kleur: roze. Toen we wisten dat het een meisje zou worden en zag ik meteen een enorm roze kamer voor me. Flamingo behang erbij en roze accessoires en het is nu een zuurstok zoet kamertje. Erg leuk is het geworden! En het gekke is: daar voel ik me dus toch wel goed bij: verrassend. Meteen pakken we dan maar door. Bo (onze zoon van bijna 4 jaar) wil graag een jungle kamer. En dat kan niet met alleen zwart en wit. Dus weet je wat: dan gaan we in zijn kamer ook gewoon voor kleur! Behang met bamboe en panda's, enorm groene verf en nep planten takken: we gaan het meteen ook helemaal groen aanpakken.


Een goede tip dus wel, ook als het om je interieur gaat: ga eens buiten je comfort zone. Doe het eens geheel anders dan je gewend bent en wie weet verras je op die manier jezelf nog eens!

Geplaatst op 24/08/2017 door LoveLife Forbo