0

Zoom, swipe en ontwerp je eigen vloerkleed


Als zelfstandig ontwerper maakt ze al tien jaar behang, vloerbedekking en alle mogelijke dessins. Het viel Lianne Kuijpers bij het ontwerpen van dessins op dat ze vaak kleine stukjes heel interessant vindt en ze bedacht dat ze daarin waarschijnlijk niet de enige is. Dus ontwikkelde ze voor haar merk SKONNE een app waarmee professionals en consumenten hun eigen vloerkleed kunnen ontwerpen vanuit grotere dessins.

Lees meer
frame-marmoleum.jpg

Een allergievrije vloer


Uit een recent onderzoek van Allergy UK is gebleken dat er minstens 12 miljoen mensen zijn die “allergisch zijn voor hun eigen huis”. Hiervan zegt 58% dat huisstofmijt de reden is van deze allergie. Een allergievrije vloer kan dan uitkomst bieden. Ga bijvoorbeeld voor Marmoleum: de linoleumvloer van Forbo.

Lees meer
design2.jpg

Vinyl vloer schoonmaken? Wij geven je handige tips!


Een vinyl vloer is comfortabel, isolerend, geluiddempend én eenvoudig te onderhouden. Wil je nog langer genieten van jouw vloer? In dit artikel geven wij je een aantal handige tips voor het schoonmaken van een vinyl vloer.

Lees meer
Overtreders W1.jpg

Een vinyl vloer leggen? Hier moet je op letten!


Je oriënteert je al langer op een nieuwe vloer en hebt gekozen voor vinyl. Uitstekende keuze, want naast mooie dessins heeft vinyl een aantal praktische eigenschappen

Lees meer
HD-Novilon Design W66079 Antique Rustic Oak.jpg

Een stevige vloer om op te leven


Een vloer die tegen een stootje kan, is ideaal voor mensen die houden van het leven. Een vloer waarop je zorgeloos kunt feesten, kinderen kunt laten spelen en kunt schuiven met de meubels. Klinkt als de perfecte vloer, toch?

Lees meer