0
frame-marmoleum.jpg

Een allergievrije vloer


Uit een recent onderzoek van Allergy UK is gebleken dat er minstens 12 miljoen mensen zijn die “allergisch zijn voor hun eigen huis”. Hiervan zegt 58% dat huisstofmijt de reden is van deze allergie. Een allergievrije vloer kan dan uitkomst bieden. Ga bijvoorbeeld voor Marmoleum: de linoleumvloer van Forbo.

Lees meer
design2.jpg

Vinyl vloer schoonmaken? Wij geven je handige tips!


Een vinyl vloer is comfortabel, isolerend, geluiddempend én eenvoudig te onderhouden. Wil je nog langer genieten van jouw vloer? In dit artikel geven wij je een aantal handige tips voor het schoonmaken van een vinyl vloer.

Lees meer
Coral_Welcome_3205 kopie.jpg

Waarom een goede deurmat kopen?


Wat zijn de eigenschappen van een goede deurmat en waar moet je op letten als je een goede deurmat wilt kopen? In deze blog lees je er alles over.

Lees meer
Yellow_moss_thuis_nieuw.png

Op zoek naar een makkelijk te leggen vloer?


Het leggen van een vloer is vaak een flinke klus. Het is dan ook niet gek dat veel mensen opkijken tegen het leggen van een nieuwe vloer. En dat terwijl een nieuwe vloer juist gevierd mag worden! Gelukkig zijn er ook alternatieven. Zo zijn er steeds meer vloeren die wel makkelijk te leggen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een handig kliksysteem, waardoor je de vloer in no time in elkaar klikt.

Lees meer
Coral_Welcome_3207-44824.jpg

De mogelijkheden en voordelen van een absorberende deurmat


Om te voorkomen dat vuil van buiten mee naar binnen wordt genomen, is een absorberende deurmat een echte must. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat meer dan de helft van het vuil in een woning van buiten naar binnen wordt genomen via schoenzolen. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar kan ook leiden tot gevaarlijke situaties. Dankzij een goede absorberende deurmat kan je dit voor een groot deel voorkomen. Wij vertellen je graag alles over de voordelen en de mogelijkheden van een goede absorberende deurmat.

Lees meer