Central oak - w66300

Houd je van rust in huis? Naast de chique, rustgevende, lichtbruine kleur van Allura Central Oak, beschikt deze vloer ook nog eens over uiterst geluiddempende eigenschappen. Zo geniet je met een PVC vloer van een vloer met een houten uitstraling, zonder het gekraak en gepiep van een echte houten vloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66300
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Houd je van rust in huis? Naast de chique, rustgevende, lichtbruine kleur van Allura Central Oak, beschikt deze vloer ook nog eens over uiterst geluiddempende eigenschappen. Zo geniet je met een PVC vloer van een vloer met een houten uitstraling, zonder het gekraak en gepiep van een echte houten vloer. Ook kunnen onze Allura vloeren prima tegen vocht. Door het unieke reliëf in elke strook, komt de Allura Central Oak helemaal tot leven. Een luxe uitstraling met een onderscheidend karakter. De Allura vinyl vloeren zijn duurzaam en zeer stevig. Kinderen die alle meubels van de ene naar de kant verslepen? Geen probleem meer. Door de transparante beschermlaag met een PUR-finish, is de vloer bestand tegen krassen en afdrukken. Dat gaat niet zomaar op een houten vloer. Eenvoudig onderhoud en een langere levensduur is wat we bij onze Allura vloeren verzekeren. Daarom een standaard garantie van 15 jaar!

 

Allura Central Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Een perfecte indruk krijgen van de kwaliteit en uitstraling? Bestel dan een gratis A4-staal.