Chocolate collage oak - w66376

Haal sfeer in huis met een warme vloer! Allura Chocolate Collage Oak is de perfecte kandidaat. Deze vloer uit de Allura Hout-collectie is niet alleen figuurlijk warm qua kleur, maar voelt letterlijk zeer comfortabel aan.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66376
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Haal sfeer in huis met een warme vloer! Allura Chocolate Collage Oak is de perfecte kandidaat. Deze vloer uit de Allura Hout-collectie is niet alleen figuurlijk warm qua kleur, maar voelt letterlijk zeer comfortabel aan. Bovendien zijn de vinylvloeren van Allura perfect te combineren met vloerverwarming of vloerverkoeling. Iedere plank heeft zijn eigen unieke, natuurlijke en matte reliëf. Dit geeft je vloer een authentieke uitstraling. Met Allura geniet je van de luxe uitstraling van hout, zonder de nadelen. Dankzij de slijtvaste toplaag is Allura Chocolate Collage Oak namelijk erg sterk en eenvoudig te onderhouden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om afdrukken van bijvoorbeeld stoelpoten. Dit onderscheidt Allura ook van de meeste andere PVC vloeren.

 

Allura Chocolate Collage Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je deze vinylvloer graag eens in het echt bekijken? Bestel dan direct een gratis A4-staal.