Classic autumn oak - w66353

De robuuste, maar toch stijlvolle uitstraling van een eikenhouten vloer is bij veel mensen erg geliefd. Of je nou een moderne inrichting of juist een landelijke stijl in huis aanhoudt, een eikenhouten vloer is een echte toevoeging aan je interieur.

Specifiacties

More Information
Dessinnummer w66353
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De robuuste, maar toch stijlvolle uitstraling van een eikenhouten vloer is bij veel mensen erg geliefd. Of je nou een moderne inrichting of juist een landelijke stijl in huis aanhoudt, een eikenhouten vloer is een echte toevoeging aan je interieur. Maar niet iedereen zit te wachten op het onderhouden van een eikenhouten vloer. Bovendien beschadigt eiken redelijk eenvoudig, waardoor voorzichtigheid geboden is. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het uiterlijk van een eikenhouten vloer, maar dan met de eigenschappen van een steviger materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allura Classic Autumn Oak? Een stevige PVC vloer met de looks van een echte houten vloer. Dankzij de matte afwerking en het natuurlijke reliëf is de vloer bovendien nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. En omdat wij zelf overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie op je nieuwe vloer.

 

Allura Classic Autumn Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken? Bestel dan een gratis A4-staal.