Dark giant oak - w66282

Met Allura Dark Giant Oak haal je eenvoudig warmte en sfeer in huis. De uitstraling van hout is namelijk een echte toevoeging aan je interieur. Dit geldt voor zowel een landelijke- als een moderne inrichting.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66282
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Met Allura Dark Giant Oak haal je eenvoudig warmte en sfeer in huis. De uitstraling van hout is namelijk een echte toevoeging aan je interieur. Dit geldt voor zowel een landelijke- als een moderne inrichting. Maar wanneer je kiest voor Allura Dark Giant Oak geniet je niet alleen van de zichtbare voordelen, maar ook van de onzichtbare voordelen. Want comfort, duurzaamheid en stevigheid zijn minstens zo belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer. En wie wil dat nou niet? Een vloer die alles heeft! Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren én om jou zo lang mogelijk te laten genieten van een fijne vloer, ontvang je standaard 15 garantie bij aankoop van een vloer uit de Allura Hout-collectie.

 

Allura Dark Giant Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Nieuwsgierig naar deze vloer? Bestel dan snel een gratis A4-staal en beoordeel de natuurlijke uitstraling, het natuurlijke reliëf en de stevigheid zelf!