Deep country oak - w66302

Een houten vloer voegt sfeer en warmte toe aan je huis. Helaas kent een echte houten vloer ook veel nadelen. Zo is een houten vloer erg gevoelig voor beschadigingen en moet je deze goed onderhouden. Gelukkig is er ook een uitstekend alternatief. Wat dacht je van Allura Deep Country Oak?

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66302
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een houten vloer voegt sfeer en warmte toe aan je huis. Helaas kent een echte houten vloer ook veel nadelen. Zo is een houten vloer erg gevoelig voor beschadigingen en moet je deze goed onderhouden. Gelukkig is er ook een uitstekend alternatief. Wat dacht je van Allura Deep Country Oak? Een stevige PVC vloer met de authentieke uitstraling van een houten vloer. Doordat iedere plank is voorzien van een uniek reliëf, geniet je toch van de warme uitstraling van een houten vloer, maar dan met de voordelen van een vinyl vloer. Zo is de vloer bijvoorbeeld erg stevig en eenvoudig te onderhouden. Verwijder stof regelmatig en reinig de vloer af en toe met een licht vochtige doek of mop. Op deze manier kun je jarenlang genieten van deze prachtige vloer.

 

Allura Deep Country Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd naar het natuurlijke reliëf of wil je de vloer graag in het echt bekijken? Bestel dan een gratis A4-staal.