Golden collage oak - w66373

Met Allura geniet je van de luxe uitstraling van hout, zonder de nadelen. Allura combineert namelijk de schoonheid van hout met het gemak van onderhoud én de duurzaamheid van een vinylvloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66373
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Met Allura geniet je van de luxe uitstraling van hout, zonder de nadelen. Allura combineert namelijk de schoonheid van hout met het gemak van onderhoud én de duurzaamheid van een vinylvloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allura Golden Collage Oak? Doordat iedere plank een uniek, natuurlijk en mat reliëf heeft, is deze vloer erg natuurgetrouw en nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Of je de vloer nou halfsteens, in een wildverband of in visgraat legt, doordat de losse stroken allemaal anders zijn, komt de vloer in iedere ruimte tot leven. Maar naast een prachtig uiterlijk is Allura ook nog eens super praktisch en sterk. Dankzij de transparante beschermlaag van 0,4 mm die is voorzien van een PUR-finish is de vloer eenvoudiger te onderhouden en geniet je bovendien van een langere levensduur. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de vloeren uit onze Allura Hout-collectie, ontvang je standaard 15 jaar garantie.

 

Allura Golden Collage Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan direct een gratis A4-staal.