Grey autumn oak - w66356

We kennen natuurlijk allemaal de grijze plavuizen, maar de grijze houten vloer is bezig aan een opmars. Een grijze vloer is namelijk perfect te combineren in verschillende interieuren. Van een landelijk interieur tot een scandinavisch inrichting en van een industriële stijl tot een modern interieur. Kies daarom voor Allura Grey Autumn Oak.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66356
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

We kennen natuurlijk allemaal de grijze plavuizen, maar de grijze houten vloer is bezig aan een opmars. Een grijze vloer is namelijk perfect te combineren in verschillende interieuren. Van een landelijk interieur tot een scandinavisch inrichting en van een industriële stijl tot een modern interieur. Kies daarom voor Allura Grey Autumn Oak. Een stevige PVC vloer met de luxe uitstraling van hout, zonder de nadelen. De houtstructuur van Allura Grey Autumn Oak is zo natuurgetrouw dat deze niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. En dankzij het reliëf is iedere plank uniek. Zo komt de vloer echt tot leven. Op zoek naar wat anders? Leg de vloer dan halfsteens, in een wildverband of in een visgraatpatroon.

 

Allura Grey Autumn Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken of wil je het natuurlijke reliëf aanvoelen? Bestel dan een gratis A4-staal.