Grey collage oak - w66375

Ben je op zoek naar een vloer die warmte uitstraalt, maar wil je geen houten vloer? Dan is Allura Grey Collage Oak echt iets voor jou. Deze vinylvloer uit de Allura Hout-collectie heeft namelijk de looks van een echte grijze eikenhouten vloer, maar dan met de voordelen van vinyl.

Specifiacties

More Information
Dessinnummer w66375
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een vloer die warmte uitstraalt, maar wil je geen houten vloer? Dan is Allura Grey Collage Oak echt iets voor jou. Deze vinylvloer uit de Allura Hout-collectie heeft namelijk de looks van een echte grijze eikenhouten vloer, maar dan met de voordelen van vinyl. Zo is Allura een zeer praktische vloer dankzij het gemak van onderhoud en de slijtvaste toplaag. Het schoonmaken van een vloer was nog nooit zo simpel en dankzij de beschermende toplaag hoef jij je geen zorgen te maken om beschadigingen. Anders dan een houten vloer voelt Allura ook direct comfortabel aan. Mocht je toch op zoek zijn naar nóg meer comfort, dan is Allura ook prima te combineren met vloerverwarming of vloerverkoeling. Dit maakt Allura geschikt voor iedere plaats in het huis.

 

Allura Grey Collage Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken? Of ben je benieuwd naar het natuurlijke reliëf? Bestel dan een gratis A4-staal.