Grey giant oak - w66280

Een eikenhouten vloer kan een echte toevoeging zijn aan je interieur. Helaas vergt een echte eikenhouten vloer veel onderhoud. Bovendien zijn de mogelijkheden in kleuren erg beperkt. Gelukkig is er nu de Allura Hout-collectie.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66280
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een eikenhouten vloer kan een echte toevoeging zijn aan je interieur. Helaas vergt een echte eikenhouten vloer veel onderhoud. Bovendien zijn de mogelijkheden in kleuren erg beperkt. Gelukkig is er nu de Allura Hout-collectie. De Allura Hout-collectie bestaat uit verschillende PVC vloeren met de natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allura Grey Giant Oak? Een prachtige vinylvloer met de uitstraling van een eikenhouten vloer, maar dan in het grijs! Een groot voordeel van de vloeren uit de Allura Hout-collectie is dat je kunt genieten van de uitstraling van een houten vloer, maar dan zonder de nadelen van hout. Allura is namelijk erg stevig en slijtvast. Zo kun je jarenlang genieten van je nieuwe vloer.

 

Allura Grey Giant Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken of de structuur aanvoelen? Bestel dan een gratis A4-staal.