Grey seagrass - w66241

Steeds meer mensen kiezen voor een grijze vloer. En dat is niet voor niets. Een grijze vloer is namelijk tijdloos mooi en bovendien goed te combineren met verschillende woonstijlen. Zo past Allura Grey Seagrass bijvoorbeeld perfect in zowel landelijke als moderne interieurs.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66241
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Steeds meer mensen kiezen voor een grijze vloer. En dat is niet voor niets. Een grijze vloer is namelijk tijdloos mooi en bovendien goed te combineren met verschillende woonstijlen. Zo past Allura Grey Seagrass bijvoorbeeld perfect in zowel landelijke als moderne interieurs. Maar wanneer je kiest voor Allura Grey Seagrass geniet je van de uitstraling van een grijze houten vloer, maar dan met de voordelen van een PVC vloer. Allura combineert namelijk de luxe uitstraling van hout, maar dan zonder de nadelen. En wie wil dat nu niet? Want comfort, duurzaamheid en stevigheid zijn minstens zo belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer. Zo kun je met Allura optimaal genieten van het leven en hoef jij je geen moment druk te maken om viezigheid of beschadigingen op de vloer. Omdat wij willen dat je onbezorgd kunt genieten van de vloer, ontvang je bij ons standaard 15 jaar garantie op je vloer.

 

Allura Grey Seagrass is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd geworden? Bestel dan een gratis A4-staal.