Honey elegant oak - w66065

Allura Honey Elegant Oak is een comfortabele vinylvloer met het uiterlijk van een warme houten vloer. Dankzij de unieke, natuurlijke en matte uitstraling van Allura, doet de vloer niet onder voor een echte houten vloer. Met Allura geniet je van de luxe uitstraling van hout, zonder de nadelen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66065
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura Honey Elegant Oak is een comfortabele vinylvloer met het uiterlijk van een warme houten vloer. Dankzij de unieke, natuurlijke en matte uitstraling van Allura, doet de vloer niet onder voor een echte houten vloer. Met Allura geniet je van de luxe uitstraling van hout, zonder de nadelen. Zo slijt een vinylvloer bijvoorbeeld veel minder snel dan een houten vloer en is het onderhouden ook nog eens heel eenvoudig. De transparante beschermlaag zorgt namelijk voor een langere levensduur en voorkomt dat vocht en vuil de vloer kunnen beschadigen. Bovendien onderscheidt deze vloer zich van de meeste andere PVC vloeren, omdat hij goed bestand is tegen indrukken van bijvoorbeeld stoelpoten. En omdat wij geloven in de hoge kwaliteit van onze Allura vloeren ontvang je standaard 15 jaar garantie.

 

Allura Honey Elegant Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken of aanvoelen? Bestel dan vandaag nog een gratis A4-staal.