Light honey oak - w66305

Op zoek naar een lichte en heldere vloer in huis? Dan is Allura Light Honey Oak echt iets voor jou. Onze Allura vloeren zijn beschikbaar in twee systemen: Allura dryback (gelijmd) en Allura Click (een PVC klikvloer).

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66305
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Op zoek naar een lichte en heldere vloer in huis? Dan is Allura Light Honey Oak echt iets voor jou. Onze Allura vloeren zijn beschikbaar in twee systemen: Allura dryback (gelijmd) en Allura Click (een PVC klikvloer). De vloeren zijn makkelijk zelf te installeren en indien nodig ook verhuisbaar. De vloer is bovendien vormvast. Dit zorgt er onder andere voor dat Allura een stevige vloer is. Allura Light Honey Oak heeft een houtlook en is niet van echt te onderscheiden. Ervaar de prachtige uitstraling van hout met de functionele eigenschappen van een PVC vloer. Mede door het unieke reliëf, waar elke individuele plank van is voorzien, ervaar je de schoonheid van hout. Door de 0,4 mm dikke toplaag is de vloer goed beschermd tegen krassen, zodat je lekker je gang kunt gaan zonder dat je op de vloer hoeft te letten. Benieuwd naar meer voordelen van de Allura Light Honey Oak? Deze vloer is ideaal voor vloerverwarming. Zo heb je nooit meer last van koude voeten. Tevens krijg je standaard 15 jaar garantie op een Allura vloer.

 

Allura Light Honey Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Eerst zien, dan geloven? Bestel dan comfortabel vanuit huis een gratis A4-staal.