Light rustic oak - w66078

Ben jij op zoek naar een strakke vloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Bekijk dan de Allura Hout-collectie eens. Deze collectie bestaat uit verschillende vinylvloeren met de luxe uitstraling van een houten vloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66078
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben jij op zoek naar een strakke vloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Bekijk dan de Allura Hout-collectie eens. Deze collectie bestaat uit verschillende vinylvloeren met de luxe uitstraling van een houten vloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van Allura Light Rustic Oak? Deze prachtige vloer is, mede dankzij het unieke reliëf, bijna niet van een echte eikenhouten vloer te onderscheiden. Zo profiteer jij met Allura Light Rustic Oak van de schoonheid van hout, maar dan met het gemak van onderhoud en de duurzaamheid van een vinylvloer. Om de uitstraling van de vloer te behouden, is goede schoonmaak en onderhoud erg belangrijk. Gelukkig is dat bij deze vloer een fluitje van een cent. Gebruik een stofzuiger om losliggend vuil en stof te verwijderen en verwijder eventuele vlekken met een licht vochtige doek of mop. Natuurlijk is een grondige schoonmaakbeurt eens in de zoveel tijd ook erg belangrijk.

 

Allura Light Rustic Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan een gratis A4-staal.