Natural collage oak - w66374

Allura Natural Collage Oak is een van onze favoriete vinylvloeren uit de Allura Hout-collectie. Dankzij de robuuste uitstraling van de vloer breng je eenvoudig sfeer aan in iedere ruimte in huis.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66374
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura Natural Collage Oak is een van onze favoriete vinylvloeren uit de Allura Hout-collectie. Dankzij de robuuste uitstraling van de vloer breng je eenvoudig sfeer aan in iedere ruimte in huis. Dankzij Allura Natural Collage Oak kun je genieten van de uitstraling van een houten vloer, maar dan zonder splinters, gekraak of gepiep. Dat maakt Allura Hout de perfecte combinatie tussen het uiterlijk van een houten vloer en het comfortabele gevoel van vinyl. Maar wanneer je kiest voor een Allura vloer geniet je niet alleen van de zichtbare voordelen, maar ook van de onzichtbare voordelen. Want comfort, duurzaamheid en stevigheid zijn minstens zo belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie op Allura Natural Collage Oak!

 

Allura Natural Collage Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze vloer er in het echt uitziet of wil je graag de structuur aanvoelen? Bestel dan snel een gratis A4-staal.