Natural giant oak - w66284

Een prachtige eikenhouten vloer. Wie wil dat nou niet? Of je nu op zoek bent naar een vloer met een natuurlijke uitstraling of juist door middel van een vloer wat warmte aan je woning toe wil voegen, dankzij Allura Natural Giant Oak is dit erg eenvoudig.

Specifiacties

More Information
Dessinnummer w66284
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een prachtige eikenhouten vloer. Wie wil dat nou niet? Of je nu op zoek bent naar een vloer met een natuurlijke uitstraling of juist door middel van een vloer wat warmte aan je woning toe wil voegen, dankzij Allura Natural Giant Oak is dit erg eenvoudig. Allura Natural Giant Oak heeft namelijk de natuurlijke uitstraling van een echt eikenhouten vloer, maar dan met de voordelen van een stevige PVC vloer. Doordat iedere plank is voorzien van een uniek reliëf, is de vloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Ondertussen geniet jij met volle teugen van de voordelen van een PVC vloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van eenvoudig onderhoud? Of de slijtvaste toplaag die ervoor zorgt dat jij je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan je vloer? Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor deze stijlvolle vloer uit de Allura Hout-collectie.

 

Allura Natural Giant Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken of het natuurlijke reliëf aanvoelen? Bestel dan direct een gratis A4-staal.