Natural rustic pine - w66082

Allura Natural Rustic Pine is een van de strakke PVC vloeren uit de Allura Hout-collectie. Dus ben jij op zoek naar een vloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Dan is Allura Natural Rustic Pine echt iets voor jou.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66082
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura Natural Rustic Pine is een van de strakke PVC vloeren uit de Allura Hout-collectie. Dus ben jij op zoek naar een vloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Dan is Allura Natural Rustic Pine echt iets voor jou. Deze prachtige én stevige PVC vloer is nauwelijks van een echte eikenhouten vloer te onderscheiden. Zo geniet je met Allura Natural Rustic Pine van de uitstraling van hout, maar dan met de voordelen van PVC. Wat dacht je bijvoorbeeld van het simpele onderhoud en de duurzaamheid van de vloer? Onderhoud de vloer door regelmatig stof te verwijderen en reinig hem zo nu en dan met een licht vochtige doek of mop. Zo kun je jarenlang genieten van deze stevige vinylvloer! En omdat wij overtuigd zijn van de uitstekende kwaliteit van de vloer, ontvang je standaard 15 jaar garantie.

 

Allura Natural Rustic Pine is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd geworden? Bestel dan gelijk een gratis A4-staal van deze vloer.