Natural seagrass - w66255

Haal Allura Natural Seagrass in huis en geniet van de natuurlijke uitstraling van een houten vloer, maar dan met de voordelen van PVC. Zo is Allura bijvoorbeeld erg stevig dankzij de beschermende PUR-finish. Daarnaast is de vloer eenvoudig te onderhouden.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66255
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Haal Allura Natural Seagrass in huis en geniet van de natuurlijke uitstraling van een houten vloer, maar dan met de voordelen van PVC. Zo is Allura bijvoorbeeld erg stevig dankzij de beschermende PUR-finish. Daarnaast is de vloer eenvoudig te onderhouden. Met stofzuigen kom je al een heel eind. Zo nu en dan een grote schoonmaak met een licht vochtige doek of mop en de vloer is weer klaar om op geleefd te worden. Wist je dat Allura Natural Seagrass ook uiterst duurzaam is. Zo kun je ook nog met een goed gevoel genieten van deze vloer. Dankzij de natuurlijke uitstraling is Allura Natural Seagrass goed te combineren met verschillende woonstijlen. Van modern en industrieel tot landelijk en scandinavisch. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren, ontvang je standaard 15 jaar garantie op je nieuwe vloer.

 

Allura Natural Seagrass is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je de vloer graag eens in het echt bekijken? Bestel dan een gratis A4-staal.