Pure oak - w66295

Een vormvaste, luxe vinylvloer; dat is Allura Pure Oak. Maar met Allura Pure Oak haal je niet alleen kwaliteit in huis. Allura is namelijk niet alleen mooi, maar blijft ook lang mooi. Dankzij Allura kun je bovendien genieten van de schoonheid van een houten vloer, maar dan met de voordelen van een vinylvloer.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66295
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een vormvaste, luxe vinylvloer; dat is Allura Pure Oak. Maar met Allura Pure Oak haal je niet alleen kwaliteit in huis. Allura is namelijk niet alleen mooi, maar blijft ook lang mooi. Dankzij Allura kun je bovendien genieten van de schoonheid van een houten vloer, maar dan met de voordelen van een vinylvloer. Het natuurgetrouwe ontwerp en reliëf zorgen er namelijk voor dat deze vloer niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Maar dankzij de kenmerken van vinyl geniet je wel van diverse praktische voordelen. Dankzij de slijtvaste toplaag is Allura Pure Oak namelijk goed beschermd tegen afdrukken van bijvoorbeeld stoelpoten en is de vloer makkelijk te onderhouden. Zo kun jij optimaal genieten van deze stijlvolle vinylvloer.

 

Allura Grey Collage Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je deze vloer in het echt zien of de houtstructuur zelf voelen? Bestel dan direct een gratis A4-staal.