Rustic anthracite oak - w66306

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar wil je graag eens een keer wat anders? Dan is Allura Rustic Anthracite Oak misschien wel iets voor jou. Deze stijlvolle vinyl vloer heeft de uitstraling van een echte eikenhouten vloer, maar is voorzien van een mooie grijze kleur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66306
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar wil je graag eens een keer wat anders? Dan is Allura Rustic Anthracite Oak misschien wel iets voor jou. Deze stijlvolle vinyl vloer heeft de uitstraling van een echte eikenhouten vloer, maar is voorzien van een mooie grijze kleur. Zo past deze vloer perfect in zowel een modern interieur als een landelijk inrichting. Wanneer je kiest voor Allura geniet je bovendien van de diverse zichtbare- en onzichtbare voordelen van deze vloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de natuurlijke uitstraling? Of het gemak van onderhoud? Daarnaast is Allura uiterst comfortabel, stevig en duurzaam. Genoeg redenen om te kiezen voor Allura!

 

Allura Rustig Anthracite Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je nu benieuwd geworden naar deze vloer en de prachtige uitstraling? Bestel dan een gratis A4-staal en laat jezelf overtuigen.