Steamed oak - w66293

De robuuste uitstraling van Allura Steamed Oak geeft je de voordelen van een vinylvloer en de schoonheid van hout. Zo creëer je met Allura Steamed een authentiek gevoel. Iedere plank heeft namelijk een uniek, natuurlijk en mat reliëf.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66293
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De robuuste uitstraling van Allura Steamed Oak geeft je de voordelen van een vinylvloer en de schoonheid van hout. Zo creëer je met Allura Steamed een authentiek gevoel. Iedere plank heeft namelijk een uniek, natuurlijk en mat reliëf. De PUR-finish zorgt ervoor dat de vloer mooi blijft, zonder dat veel onderhoud nodig is. Door de beschermende toplaag is het schoonmaken van een vloer bovendien nog nooit zo makkelijk geweest. Anders dan hout, of steen, voelt Allura direct comfortabel aan. Bovendien is Allura zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. De Allura Steamed Oak heeft een fraaie kleur. De kleur van deze vloer is een mix van warme en koele tonen, waardoor het een excentriek karakter krijgt. Een groot voordeel van onze Allura vloeren is dat je 15 jaar garantie krijgt. Dit omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren.

 

Allura Steamed Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Benieuwd wat de Allura Steamed Oak onderscheid van andere vinylvloeren? Bestel dan direct een gratis A4-staal en ervaar het zelf.