Weathered rustic pine - w66085

De Allura Weathered Rustic Pine vloer heeft een krachtig, stoer en verweerd uiterlijk. Een mooie donkere, koele kleur die je meteen doet denken aan een houten vloer. Je krijgt inderdaad het voordeel van de schoonheid van hout, maar ook het voordeel van een slijtvaste vinylvloer. Ideaal

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66085
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De Allura Weathered Rustic Pine vloer heeft een krachtig, stoer en verweerd uiterlijk. Een mooie donkere, koele kleur die je meteen doet denken aan een houten vloer. Je krijgt inderdaad het voordeel van de schoonheid van hout, maar ook het voordeel van een slijtvaste vinylvloer. Ideaal om beschadigingen te voorkomen. Een houten vloer, zonder gekraak en gepiep dus. Onze Allura vloeren zijn 100% Dutch Design. Je kunt de vloer op verschillende manieren leggen: halfsteens, in een wildverband of in visgraat. Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, ben je natuurlijk op zoek naar comfort en stevigheid. Allure Weathered Rustic Pine biedt alles in één. Kies je voor Allura, dan kies je voor een prachtige en natuurlijke uitstraling. Omdat wij 100% achter de kwaliteit van onze Allura vloeren staan, krijgt je van ons standaard 15 jaar garantie.

 

Allura Weathered Rustic Pine is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Wil je graag zelf het gevoel ervaren van een houtlook PVC-vloer? Bestel dan een gratis A4-staal.