White giant oak - w66286

Een witte vloer geeft een rustige uitstraling en is bovendien goed te combineren binnen verschillende woonstijlen, zoals landelijk, modern en industrieel. Met behulp van een witte vloer kun je een kamer lichter en ruimer laten ogen. Is dit precies wat je zoekt? Dan is Allura White Giant Oak de perfecte vloer voor jou.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66286
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Een witte vloer geeft een rustige uitstraling en is bovendien goed te combineren binnen verschillende woonstijlen, zoals landelijk, modern en industrieel. Met behulp van een witte vloer kun je een kamer lichter en ruimer laten ogen. Is dit precies wat je zoekt? Dan is Allura White Giant Oak de perfecte vloer voor jou. Deze unieke vloer uit de Allura Hout-collectie is voorzien van een natuurlijk patroon en reliëf waardoor de vloer niet onder doet voor een echte houten vloer. Zo creëer je met Allura White Giant Oak eenvoudig een authentieke, sfeervolle look. Een groot voordeel van een witte PVC vloer ten opzichte van andere witte vloeren, zoals parket of laminaat, is dat deze eenvoudig te onderhouden is. PVC is namelijk erg slijtvast waardoor beschadigingen nauwelijks voorkomen. Dankzij de PUR-finish is de vloer bovendien eenvoudig te reinigen. Regelmatig stofwissen en zo nu en dan reinigen met een licht vochtige doek of mop is voldoende. Zo kun jij jarenlang genieten van deze prachtige witte vloer.

 

Allura White Giant Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd geworden? Bestel dan een gratis A4-staal en bekijk de vloer in het echt.