Black slate - s67404

De solide look van steen zonder koude voeten en herrie. Dat maakt de vloeren uit de Allura Steen-collectie tot de ideale vloer. Dankzij het natuurlijke reliëf, de matte uitstraling en het feit dat geen enkele tegel hetzelfde is, geniet je van een vloer waar je lekker op kunt leven.

Specificaties

More Information
Dessinnummer s67404
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De solide look van steen zonder koude voeten en herrie. Dat maakt de vloeren uit de Allura Steen-collectie tot de ideale vloer. Dankzij het natuurlijke reliëf, de matte uitstraling en het feit dat geen enkele tegel hetzelfde is, geniet je van een vloer waar je lekker op kunt leven. Neem bijvoorbeeld Allura Black Slate: een prachtige gitzwarte vloer met een authentieke betonlook die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Deze vloer past perfect in zowel een landelijke inrichting als een modern interieur. Dankzij de natuurlijke uitstraling is deze vloer ook goed te combineren met andere natuurproducten, zoals hout en steen. Wanneer we daar de voordelen van Allura bij optellen (sterk, stevig, comfortabel, duurzaam, kras- en slijtvast), komt de vloer aardig in de buurt van perfectie.

 

Allura Black Slate is verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 cm. Ben je benieuwd geworden naar onze Allura Black Slate vloer uit de Allura Steen-collectie? Bestel dan nu een gratis A4-staal en bekijk deze vloer in het echt.