Charcoal concrete - s67418

Allura Charcoal Concrete is een prachtige vloer uit de Allura Steen-collectie. Dankzij de grijze kleur is deze vloer perfect te combineren met andere vloeren uit deze collectie. De betonlook van Allura Charcoal Concrete past perfect in zowel een landelijk als een modern interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer s67418
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura Charcoal Concrete is een prachtige vloer uit de Allura Steen-collectie. Dankzij de grijze kleur is deze vloer perfect te combineren met andere vloeren uit deze collectie. De betonlook van Allura Charcoal Concrete past perfect in zowel een landelijk als een modern interieur. Dankzij de authentieke uitstraling doet deze vloer niet onder voor een echte betonvloer. Bovendien is Allura zeer praktisch. Zo is de vloer erg stevig en eenvoudig te onderhouden dankzij de slijtvaste toplaag. Zeker wanneer je Allura vergelijkt met een echte stenen vloer, voelt Allura gelijk comfortabel aan. Daarnaast is Allura ideaal voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Dit maakt Allura geschikt voor iedere ruimte in huis: van de hal en de woonkamer tot de kinderkamer en de badkamer.

 

Allura Charcoal Concrete is verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 cm. Benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Vraag dan direct een gratis A4-staal aan van Allura Charcoal Concrete.