Grigio concrete - s67523

'Grigio’ is Italiaans voor ‘grijs’ en zoals je mag verwachten van een vloer uit de Allura Steen-collectie, is ‘concrete’ Engels voor ‘beton’. De Allura Grigio Concrete is een van de meest geliefde PVC vloeren uit de Allura Steen-collectie.

Specificaties

More Information
Dessinnummer s67523
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

‘Grigio’ is Italiaans voor ‘grijs’ en zoals je mag verwachten van een vloer uit de Allura Steen-collectie, is ‘concrete’ Engels voor ‘beton’. De Allura Grigio Concrete is een van de meest geliefde PVC vloeren uit de Allura Steen-collectie. Deze klassieke betonvloer past namelijk perfect in ieder interieur. Of je nou houdt van een landelijke stijl of juist op zoek bent naar een vloer die goed past in een modern interieur: Allura Grigio Concrete maakt uw woning helemaal af. Bovendien geniet je met deze Allura vloer niet alleen van de goede looks, maar ook van de luxe en comfort van PVC. Zo zijn de PVC vloeren van Allura eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame PUR-finish. Deze beschermende laag zorgt er tevens voor dat de PVC vloer goed beschermd is tegen krassen en andere gebruikssporen. Daarom ontvang je 15 jaar garantie op deze vloer.

 

Allura Grigio Concrete is verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 cm. Wil je graag weten hoe de vloer er in het echt uitziet? Bestel dan nu een gratis A4-staal aan.