Natural concrete - s67522

Allura Natural Concrete heeft de looks van een klassieke betonvloer, zoals wij deze allemaal kennen: stijlvol, strak en robuust. Perfect voor in zowel een landelijk als een modern interieur. Dankzij de authentieke uitstraling is deze PVC vloer nauwelijks van een echte betonvloer te onderscheiden.

Specificaties

More Information
Dessinnummer s67522
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura Natural Concrete heeft de looks van een klassieke betonvloer, zoals wij deze allemaal kennen: stijlvol, strak en robuust. Perfect voor in zowel een landelijk als een modern interieur. Dankzij de authentieke uitstraling is deze PVC vloer nauwelijks van een echte betonvloer te onderscheiden. Wanneer je de eigenschappen van beton en PVC met elkaar vergelijkt, zijn er toch duidelijke verschillen te zien. Zo zijn de PVC vloeren van Allura erg kras- en slijtvast dankzij de PUR-finish. Deze beschermende laag zorgt er bovendien voor dat de vloer makkelijk te onderhouden is. Maar Allura is ook een comfortabele vloer. De vloer dempt contactgeluiden en voelt fijn aan. Bovendien zijn alle vloeren uit de Allura-collectie geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling.

 

Allura Natural Concrete is verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 cm. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Bestel dan nu een gratis A4-staal aan.