Silver stream - s67776

Allura is een vloer van Nederlandse bodem. De vloer wordt namelijk in Nederland ontworpen én gemaakt. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de nieuwste trends en kleuren. En dat zien we duidelijk terug bij Allura Silver Stream: een prachtige vloer met de looks van steen, maar met de voordelen van PVC.

Specificaties

More Information
Dessinnummer s67776
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura is een vloer van Nederlandse bodem. De vloer wordt namelijk in Nederland ontworpen én gemaakt. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de nieuwste trends en kleuren. En dat zien we duidelijk terug bij Allura Silver Stream: een prachtige vloer met de looks van steen, maar met de voordelen van PVC. Iedere PVC tegel uit de Allura Steen-collectie is uniek. Samen met het natuurlijke reliëf en de matte look creëren wij zo een vloer met een authentieke uitstraling. En wanneer je dit combineert met de voordelen van PVC (comfortabel, duurzaam, stil, stevig, kras- en slijtvast), kunnen we concluderen dat Allura dicht in de buurt komt van perfectie. Bovendien krijg je op alle Allura vloeren 15 jaar garantie, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze vloeren én omdat wij duurzaamheid erg belangrijk vinden.

 

Allura Silver Stream is verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 cm. Nieuwsgierig naar onze Allura Silver Stream vloer? Bestel dan snel een gratis A4-staal.