Taupe sand - s67485

Allura Taupe Sand combineert de robuuste uitstraling van een betonvloer met het gemak en de duurzaamheid van een PVC vloer. Elke tegel heeft een uniek, natuurlijk en mat reliëf, waardoor je vloer een authentieke uitstraling krijgt.

Specificaties

More Information
Dessinnummer s67485
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura Taupe Sand combineert de robuuste uitstraling van een betonvloer met het gemak en de duurzaamheid van een PVC vloer. Elke tegel heeft een uniek, natuurlijk en mat reliëf, waardoor je vloer een authentieke uitstraling krijgt. Een vloer uit de Allura Steen-collectie is dan ook nauwelijks van een echte betonvloer te onderscheiden. Met Allura geniet je niet alleen van een prachtige vloer, maar profiteer je ook van de voordelen van een PVC vloer. Zo is Allura bijvoorbeeld een zeer praktische vloer dankzij het gemakkelijke onderhoud en de slijtvaste toplaag. Deze beschermende laag maakt de vloer ook kras- en slijtvast. Daarnaast voelt Allura direct comfortabel aan. Liever nog meer comfort? Allura is perfect te combineren met vloerverwarming en vloerverkoeling.

 

Allura Taupe Sand is verkrijgbaar in tegels van 50 x 50 cm. Benieuwd naar de kleur en structuur van deze vloer? Bestel dan een gratis A4-staal aan.