Whitewash elegant oak - w66064

Allura Whitewash Elegant Oak heeft, zoals de naam al doet vermoeden, het uiterlijk van een eikenhouten vloer met het whitewash-effect. Deze populaire vloer uit de Allura Hout-collectie beschikt over de authentieke uitstraling van een houten vloer, maar dan met de voordelen van vinyl.

Specificaties

More Information
Dessinnummer w66064
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Allura Whitewash Elegant Oak heeft, zoals de naam al doet vermoeden, het uiterlijk van een eikenhouten vloer met het whitewash-effect. Deze populaire vloer uit de Allura Hout-collectie beschikt over de authentieke uitstraling van een houten vloer, maar dan met de voordelen van vinyl. Dankzij een PUR-finish is de vloer namelijk erg sterk. Zo sterk dat we er maar liefst 15 jaar garantie op geven. Bovendien zorgt deze transparante laag voor eenvoudiger onderhoud en een langere levensduur. Allura Whitewash Elegant Oak onderscheidt zich hiermee ook van andere PVC vloeren: indrukken van bijvoorbeeld stoelpoten en naaldhakken zijn namelijk verleden tijd. En omdat wij alle vertrouwen hebben in onze vinylvloeren uit de Allura-collectie, ontvang je standaard 15 jaar garantie.

 

Allura Whitewash Elegant Oak is verkrijgbaar in stroken in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Of ben je benieuwd naar de structuur? Bestel dan een gratis A4-staal.