Garnet - 2906

Coral Garnet is één van onze favoriete deurmatten. Deze zwarte entreemat met subtiele accenten van de granaat; een bruinkleurig mineraal, staat prachtig in ieder interieur.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2906
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral Garnet is één van onze favoriete deurmatten. Deze zwarte entreemat met subtiele accenten van de granaat; een bruinkleurig mineraal, staat prachtig in ieder interieur. Of je nu een sfeervolle eikenhouten vloer of een strakke tegelvloer in huis hebt liggen, bij Coral Garnet staat alles goed. Maar een goede deurmat is uiteindelijk bedoeld om vuil, zand en water buiten te houden. Zo blijft je vloer schoon en droog en dat is wel zo hygiënisch. Gelukkig is Coral Garnet niet alleen mooi aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Dankzij de unieke structuur absorbeert Coral Garnet vocht en houdt het binnengelopen vuil vast in de pool. Het geabsorbeerde vocht droogt snel op en vuil is eenvoudig te verwijderen met een stofzuiger. Zo kan jouw schoonloopmat er weer tegenaan!

Coral Garnet is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd naar de absorberende structuur? Of wil je de vloer graag eens in het echt bekijken? Bestel dan snel een gratis A4-staal!