Aztec Black - 5750

Ben je op zoek naar een goede deurmat die vuil en vocht tegenhoudt, maar ook goed in je interieur past? Ga dan voor de Coral Aztec Black entreemat uit de Coral Brush-collectie.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5750
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Ben je op zoek naar een goede deurmat die vuil en vocht tegenhoudt, maar ook goed in je interieur past? Ga dan voor de Coral Aztec Black entreemat uit de Coral Brush-collectie. Deze prachtige zwarte deurmat past perfect in ieder interieur en is bovendien een pro in het tegenhouden van vocht en vuil. Zo stopt de deurmat tot wel 96% van het vuil en vocht van schoenzolen. Dankzij de unieke structuur wordt het vuil opgeslagen tussen de garens, waar het blijft zitten tot de mat gestofzuigd wordt. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken om vuil in huis. Een goede deurmat helpt niet alleen besparen op je schoonmaakkosten, maar voorkomt ook schade aan de vloer in huis. En doordat Coral Aztec Black met 100% groene stroom wordt geproduceerd, is het niet alleen een goede keuze voor jou, maar ook voor het milieu.

Coral Aztec Black is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe deze entreemat er in het echt uitziet? Bestel dan nu een gratis A4-staal.