Cannon Grey - 5741

Zoek je nog een goede deurmat die er ook nog eens goed uitziet? Dan is Coral Cannon Grey, een entreemat uit de Coral Brush-collectie, echt iets voor jou.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5741
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Zoek je nog een goede deurmat die er ook nog eens goed uitziet? Dan is Coral Cannon Grey, een entreemat uit de Coral Brush-collectie, echt iets voor jou. Coral Brush is geschikt voor alle type entrees, verwijdert effectief vuil en neemt vocht optimaal op. Zo houdt de mat vuil, zand en water van buiten tegen. Je vloer is daarmee niet alleen goed beschermd tegen beschadigingen door vuil en vocht, maar je bent ook minder tijd kwijt aan stofzuigen en dweilen. Want je kunt genoeg leukere dingen bedenken dan schoonmaken, toch? De deurmatten van Coral zijn zelfs zo goed dat uit diverse onafhankelijke tests is gebleken dat ze het meeste vuil en vocht van schoenen stoppen. En dat jarenlang. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de Coral deurmatten, ontvang je bovendien standaard 5 jaar garantie.

Coral Cannon Grey is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze deurmat er in het echt uitziet? Bestel dan nu een gratis A4-staal.