Slate Blue - 5767

Coral Slate Blue is een deurmat met een neutrale uitstraling. Doordat er verschillende kleuren blauw zijn gecombineerd met een lichte kleur bruin, creëer je met Coral Slate Blue in een handomdraai een stijlvolle entree.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 5767
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral Slate Blue is een deurmat met een neutrale uitstraling. Doordat er verschillende kleuren blauw zijn gecombineerd met een lichte kleur bruin, creëer je met Coral Slate Blue in een handomdraai een stijlvolle entree. En dankzij meer dan 50 jaar ervaring weet je zeker dat een Coral deurmat doet wat ‘ie moet doen: vocht en vuil tegenhouden. Uit onafhankelijke tests is zelfs gebleken dat een Coral deurmat het meeste vuil en vocht stopt: tot wel 95%! Bovendien zijn ze nagenoeg onverslijtbaar. En dat is voor ons een reden om standaard 5 jaar garantie te geven. Zo kun jij onbezorgd genieten van deze duurzame deurmat. De productie van Coral levert namelijk vrijwel geen afval op en het productieproces draait geheel op 100% groene stroom.

De deurmat Coral Slate Blue met de kleur van leisteen, is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze entreemat er in het echt uitziet? Of ben je benieuwd naar de structuur? Bestel dan nu een gratis A4-staal.