Anthracite - 4701

Met Coral Anthracite deurmat zorg je voor een warm entree. Deze Coral Classic deurmat houdt namelijk vocht vast als de beste en houdt zand en ander vuil tegen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 4701
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Met Coral Anthracite deurmat zorg je voor een warm entree. Deze Coral Classic deurmat houdt namelijk vocht vast als de beste en houdt zand en ander vuil tegen. Met een Coral deurmat geniet je niet alleen van functionele voordelen, maar ook van zijn stijlvolle voorkomen. Want het oog wil ook wat. Coral Anthracite heeft een tijdloze look en heeft een robuust en stevig karakter. Hierdoor past Coral Anthracite bij veel stijlen en interieurs. Of je nu bijvoorbeeld een houten, stenen, PVC of een gietvloer hebt, een Coral deurmat past bij iedere vloer. Onze Coral Classic deurmatten hebben een lange levensduur, maar worden ook gemaakt met aandacht voor het milieu. Een echt win-win product! De vloeren in huis blijven beter schoon en droog en hierdoor ook langer mooi. Bovendien slijt deze entreemat nauwelijks, daarom geven wij standaard 5 jaar garantie!

Coral Anthracite is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze deurmat er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan nu een gratis A4-staal.