Khaki - 4774

Niet meer eindeloos je vloer schoonmaken? Ben je beschadigingen aan je vloer zat? Met een Coral Classic entreemat is dit verleden tijd.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 4774
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Niet meer eindeloos je vloer schoonmaken? Ben je beschadigingen aan je vloer zat? Met een Coral Classic entreemat is dit verleden tijd. Als je daarnaast ook nog op zoek bent naar een uniek uiterlijk, zit je met de Coral Khaki goed. Khaki is namelijk een prachtige bruingroene kleur die je eindeloos kunt combineren met andere kleuren in je interieur. Zelfs onder extreme omstandigheden houdt een Coral deurmat al het vocht en vuil tegen. Nog een groot voordeel van Coral is dat deze entreematten geproduceerd worden met 100% groene stroom. Daarnaast ontstaat er weinig afval tijdens de productie. Dit maakt Coral Khaki een zeer milieuvriendelijke keuze. Of je nu op zoek bent naar een deurmat bij de voor- of achterdeur; dankzij Coral houd je een groot deel van het vocht en vuil tegen.

Coral Khaki is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze deurmat er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan nu een gratis A4-staal.