Mouse Grey - 4721

De entreematten uit onze Coral Classic-collectie hebben slechts twee stappen nodig om de helft van het vuil en vocht onder schoenen te verwijderen.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 4721
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De entreematten uit onze Coral Classic-collectie hebben slechts twee stappen nodig om de helft van het vuil en vocht onder schoenen te verwijderen. Zo blijft de vloer in huis droog en schoon en dat is wel zo hygiënisch. Coral Mouse Grey is een mooie grijze deurmat uit de Coral Classic-collectie. Door de ingetogen kleur, matcht deze deurmat met iedere vloer. De voordelen van een goede deurmat liggen voor de hand. De vloer in huis blijft schoon en droog en hierdoor ook langer mooi. Maar denk ook eens aan de veiligheid. De Coral Mouse Grey deurmat verkleint het risico op uitglijden op gladde en natte vloeren. Daarnaast heeft Coral een lange levensduur en is gemaakt met aandacht voor het milieu. Doordat de deurmat erg slijtvast is, kun je hier nog jaren van genieten. Daarom geven wij ook standaard 5 jaar garantie!

Coral Mouse Grey is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe deze deurmat er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan nu een gratis A4-staal.