Navy Blue - 4727

De Coral Navy Blue is een echte eye-catcher in onze Coral Classic-collectie. Deze kleur straalt niet alleen rust en warmte uit en is goed te combineren met veel verschillende soorten vloeren.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 4727
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De Coral Navy Blue is een echte eye-catcher in onze Coral Classic-collectie. Deze kleur straalt niet alleen rust en warmte uit en is goed te combineren met veel verschillende soorten vloeren. Maar deze donkerblauwe entreemat beschikt niet alleen over een stijlvol uiterlijk, maar is ook nog eens ontzettend praktisch. Coral beschikt namelijk over alle eigenschappen die je van een entreemat mag verwachten. De Coral deurmat wordt namelijk niet voor niets de nummer 1 van Nederland genoemd! Onze Coral entreematten stoppen het meeste vuil en vocht van alle deurmatten. Doordat deze deurmatten ook nog eens geproduceerd zijn met 100% groene stroom, is Coral uiterst duurzaam. Coral wordt daarom gemaakt met aandacht voor het milieu. En dankzij de lange levensduur krijgt duurzaam een dubbele betekenis. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit, ontvang je standaard 5 jaar garantie!

Coral Navy Blue is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je deurmat graag eens in het echt bekijken of de structuur aanvoelen? Bestel dan nu een gratis A4-staal.