Raven Black - 4730

Van een goede entreemat verwacht je dat hij zoveel mogelijk zand, water en ander vuil buiten de deur houdt. Met Coral Raven Black uit onze Coral Classic-collectie, zit je dan ook goed.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 4730
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Van een goede entreemat verwacht je dat hij zoveel mogelijk zand, water en ander vuil buiten de deur houdt. Met Coral Raven Black uit onze Coral Classic-collectie, zit je dan ook goed. Naast het stijlvolle uiterlijk, biedt deze deurmat namelijk ook een goede kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een schone, droge vloer en voorkom je beschadigingen door bijvoorbeeld zand. De mat verwijdert namelijk effectief vuil en vocht als geen andere deurmat. Zo houdt Coral Raven Black tot wel 96% van het vuil en vocht van de schoenzool buiten de deur. Dit komt door de unieke structuur. Coral is voorzien van maar liefst drie verschillende soorten garens, waardoor vuil gemakkelijk tussen de garens blijft zitten, tot de mat wordt gestofzuigd. Beschadigingen aan de vloer zijn dus verleden tijd met Coral Raven Black. Door de klassieke en tijdloze kleur past de Coral Raven Black bovendien bij iedere vloer en interieur.

Coral Raven Black is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Benieuwd naar de hoge kwaliteit van deze deurmat? Of wil je kijken hoe deze in jouw interieur staat? Bestel dan nu een gratis A4-staal.