Silver Grey - 4751

Coral Silver Grey is een neutrale deurmat, maar geeft net dat beetje extra. Zowel in uitstraling als in functionaliteit.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 4751
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral Silver Grey is een neutrale deurmat, maar geeft net dat beetje extra. Zowel in uitstraling als in functionaliteit. Silver Grey is namelijk een prachtige, magische kleur en net even anders dan ‘gewoon’ grijs. Daarnaast doet de Coral Silver Grey wat hij moet doen: vocht en vuil tegenhouden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een vieze, beschadigde vloer. Met een Coral entreemat is dit namelijk verleden tijd. Daarnaast zijn onze deurmatten nagenoeg onverslijtbaar. Dit is voor ons ook de reden om standaard 5 jaar garantie te geven. Dat is pas echt onbezorgd genieten! Coral kijkt verder dan vandaag, daarom worden al onze entreematten gemaakt met 100% groene stroom. Daarnaast kiezen we voor Econyl-garen van onder andere gebruikte visnetten. Deze dragen niet alleen bij aan een langere levensduur, maar zijn ook beter voor het milieu.

Coral Silver Grey is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Benieuwd naar deze stijlvolle grijze deurmat? Bestel dan nu een gratis A4-staal.