African Red - 9723

Coral African Red is een echte eye-catcher. Wanneer je kiest voor deze entreemat ben je verzekerd van een warm welkom met het wauw-effect.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 9723
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral African Red is een echte eye-catcher. Wanneer je kiest voor deze entreemat ben je verzekerd van een warm welkom met het wauw-effect. Het unieke uiterlijk van deze Coral Duo deurmat is een mooie bijkomstigheid. Het grote voordeel zit hem namelijk in de functionaliteit. Een Coral deurmat is een effectieve barrière tussen vocht en vuil. Zo ben je verzekerd van een schone, droge vloer en voorkom je beschadigingen aan je vloer door bijvoorbeeld zand. Maar liefst 96% procent van het vuil en vocht blijft namelijk achter en neem je niet mee naar binnen. Daarnaast ontstaat er weinig afval tijdens de productie. Dit maakt Coral African Red een zeer milieuvriendelijke keuze. Met deze uitgesproken entreemat ben je verzekerd van de beste bescherming van je vloer. En de mooiste!

Coral African Red is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je de unieke kleur graag in het echt bekijken? Of ben je benieuwd naar de unieke structuur? Bestel dan nu een gratis A4-staal.