Black Diamond - 9730

Coral Black Diamond beschermt optimaal tegen vuil en vocht. Zo weet je zeker dat de vloer optimaal beschermd blijft en, net als een Coral deurmat, jarenlang meegaat.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 9730
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral Black Diamond beschermt optimaal tegen vuil en vocht. Zo weet je zeker dat de vloer optimaal beschermd blijft en, net als een Coral deurmat, jarenlang meegaat. Het kan soms lastig zijn om een goede én stijlvolle deurmat te vinden. Met de Coral Black Diamond zit je zeker goed. Het stijlvolle uiterlijk in combinatie met kwaliteit maakt deze entreemat de perfecte keus. Coral Black Diamond is makkelijk te combineren met verschillende vloeren. Om te voorkomen dat vocht en vuil zich door het hele huis verspreiden, is een goede schoonloopmat echt een must. De Coral Black Diamond stopt tot wel 10% meer vuil dan andere deurmatten. Dit garanderen wij door middel van standaard 5 jaar garantie. Wanneer je kiest voor Coral, kies je ook voor het milieu.

Coral Black Diamond is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze deurmat er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan nu een gratis A4-staal.