Cafe Bahia - 9725

Met de Coral Cafe Bahia ben je verzekerd van maximale vuilverwijdering en vochtopname. Dit maakt onze Coral Duo entreematten veilig en hygiënisch.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 9725
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Met de Coral Cafe Bahia ben je verzekerd van maximale vuilverwijdering en vochtopname. Dit maakt onze Coral Duo entreematten veilig en hygiënisch. Coral Cafe Bahia is een mooie donkere deurmat die altijd matcht bij jouw vloer. Coral wordt gemaakt van 100% groene stroom en Econyl-garen van onder andere hergebruikte visnetten. Zo bieden wij een milieubewuste entreemat van hoogwaardige kwaliteit. De kwaliteit van Coral is meteen te merken bij de eerste stap. Uit onafhankelijke tests blijkt dat Coral Duo het meeste vuil en vocht stopt van alle entreematten. Coral entreematten gaan jarenlang mee en de vloer dus ook! Kies je voor Coral Cafe Bahia, dan kies je voor een hygiënische, stijlvolle deurmat. Geniet van standaard 5 jaar garantie op onze Coral Duo collectie.

Coral Cafe Bahia is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je graag weten hoe deze deurmat er in het echt uitziet en hoe deze aanvoelt? Bestel dan nu een gratis A4-staal!