Citrine - 2902

Coral Citrine is een prachtige deurmat, geïnspireerd op de citrien: een citroengele edelsteen. De gitzwarte schoonloopmat is fraai afgemaakt met kleine, gele stipjes.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2902
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral Citrine is een prachtige deurmat, geïnspireerd op de citrien: een citroengele edelsteen. De gitzwarte schoonloopmat is fraai afgemaakt met kleine, gele stipjes. Dit geeft Coral Citrine een unieke en luxe uitstraling. Maar je creëert niet alleen in een handomdraai een stijlvolle entree, maar voorkomt ook dat vocht en vuil jouw huis vervuilen. Uit onafhankelijk onderzoek is namelijk gebleken dat Coral Citrine tot wel 96% van het vuil en vocht buiten de deur houden. Dankzij deze Coral schoonloopmat hoef jij je dus geen zorgen meer te maken om vieze schoenafdrukken op je geliefde vloer. Bovendien is Coral Citrine een duurzame keuze. Zo worden de entreematten met 100% groene stroom geproduceerd en levert de productie nauwelijks afval op. Dat is dubbel genieten!

Coral Citrine is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ben je benieuwd hoe de deurmat in jouw gang staat? Of wil je graag de structuur van Coral eens bekijken en voelen? Bestel dan een gratis A4-staal.