Diamond - 2901

Alle deurmatten uit de Coral Luxe collectie hebben een uniek uiterlijk en zijn van de hoogste kwaliteit, maar Coral Diamond is toch wel onze favoriet.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2901
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Alle deurmatten uit de Coral Luxe collectie hebben een uniek uiterlijk en zijn van de hoogste kwaliteit, maar Coral Diamond is toch wel onze favoriet. Een stijlvolle, zwarte deurmat met kleine, lichte details. Hierdoor lijkt het net alsof deze deurmat bezaaid is met diamanten. Maar een deurmat selecteer je natuurlijk niet alleen op zijn uiterlijk. Gelukkig is Coral Diamond ook uiterst functioneel. Uit onafhankelijke tests blijkt namelijk dat ze tot wel 96% van het vuil en vocht buiten de deur houden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over vieze vegen op je vloer of beschadigingen door vuil. En doordat Coral nauwelijks slijt en op een duurzame manier wordt ontwikkeld, is Coral Diamond ook nog eens een uiterst duurzame keuze.

Coral Diamond is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je de unieke structuur van deze deurmat eens in het echt aanvoelen? Of ben je benieuwd hoe deze schoonloopmat in jouw huis staat? Bestel dan een gratis A4-staal.