Sapphire - 2907

De prachtige, helderblauwe saffier is één van de meest bekende edelstenen. Je vindt de steen nu ook in de stijlvolle Coral Sapphire entreemat.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 2907
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

De prachtige, helderblauwe saffier is één van de meest bekende edelstenen. Je vindt de steen nu ook in de stijlvolle Coral Sapphire entreemat. De blauwe highlights in Coral Sapphire doen namelijk erg denken aan de blauwe edelsteen. Maar Coral Sapphire is meer dan een mooie deurmat. Uit onafhankelijk onderzoek is namelijk gebleken dat de deurmatten uit de Coral Luxe-collectie tot wel 96% van al het vocht en vuil tegenhouden. Zo bespaar je met Coral Sapphire niet alleen op schoonmaakkosten, maar bescherm je ook je vloer tegen beschadigingen door vocht en vuil. En omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze deurmatten ontvang je standaard 5 jaar garantie op een exemplaar uit de Coral Luxe-collectie.

Coral Sapphire is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je de deurmat graag eens in het echt bekijken of ben je benieuwd hoe de unieke structuur aanvoelt? Bestel dan direct een gratis A4-staal.