Black Magic - 3210

Coral Black Magic staat prachtig in ieder interieur. De zwarte deurmat met grijze strepen is stijlvol en tijdloos en bezorgt jouw gasten een welkom gevoel.

Specificaties

More Information
Dessinnummer 3210
€ 1,00
zoek dealer in de buurt
Voeg toe aan wensenlijst

Coral Black Magic staat prachtig in ieder interieur. De zwarte deurmat met grijze strepen is stijlvol en tijdloos en bezorgt jouw gasten een welkom gevoel. Over kwaliteit hoef jij je bovendien geen zorgen te maken; Coral is de nummer 1 schoonloopmat van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies wat men zoekt in een deurmat. Goede looks, kwaliteit en duurzaamheid. Dit zijn bovendien de drie woorden die Coral perfect omschrijven. Dankzij de unieke structuur haalt Coral namelijk tot wel 96% van het vuil en vocht van schoenen. Maak je niet langer zorgen om vieze voeten in huis of beschadigingen door vocht of vuil. Dankzij het duurzame productieproces dat volledig draait op groene stroom en bovendien weinig afval oplevert, kun je bovendien met goed gevoel genieten van Coral Black Magic.

Ben je benieuwd hoe deze deurmat er in het echt uitziet? Of wil je de unieke structuur graag eens aanvoelen? Bestel dan een gratis A4-staal.